Essensielle oljer fra DōTERRA


Jeg har forelsket meg aldeles hodestups i disse oljene, og bruker de til «alt».
Stemningsskapende og romrensende i diffusere, forfriskende og rensende i drikkevann og mat, til massasje, førstehjelp, mer klarhet, fokus og energi.

Til hjelp med fordøyelse, smerter, å få sove, og så mye, mye mer…
Gjennom diffuserne er de blitt fast inventar i mange timer og kvelder, der de fyller luften med ro, deilige dufter og friskhet.
Duft/lukt snakker rett til underbevisstheten, og renheten og vibrasjonen i disse, går rett hjem hos oss, så vi ønsker også at andre skal kunne få oppleve og ha glede av disse oljene.

Kan du huske tilbake til en varm sommerdag, luktene, kanskje det var lukten av en rose du luktet. Da har du opplevd disse aromatiske egenskapene som eteriske oljer har. De er naturlige og den flyktige aromatiske forbindelsen finnes i frø, bark, stengler, røtter, blomster og andre plantedeler. De kan være både vakre og kraftig duftende. I tillegg til dette har de vært brukt til matlaging, skjønnhetsbehandling og helsepraksis.
Over 3000 varianter av flyktige aromatiske forbindelser har blitt identifisert til dags dato. Og har vært i bruk i hundrevis av år. Eteriske oljer kan brukes til et bredt spekter av emosjonelle og fysiske velværeapplikasjoner.

Jeg begynte med oljene for å bedre min egen helse. Og merket fort effekten av DōTERRA sine eteriske oljer som er av veldig høy kvalitet. Less is more. Jo mer jeg bruker de, jo mer overbevist blir jeg hvor bra de er. Siden jeg selv har fått så god effekt av de, ønsker jeg også at flere skal få denne muligheten. Jeg valgte derfor å bli DōTERRA olje veileder. Oljene er en fantastisk mulighet til å bedre din helse, få en naturlig livsstil og leve mer miljøvennlig.

Når du velger en DoTerra olje så er du med på å støtte de lokale produsentene, du hjelper moderjord ved å velge et miljøsikkert alternativ og du hjelper deg selv ved å bruke oljene. Se videoen om Healing hands. (engelsk)

Oljene bruker jeg daglig selv og til behandlinger her hos meg på klinikken. Ta gjerne kontakt hvis du ønsker mer informasjon om DōTERRA oljene.

Vil du vite litt mer om produktene med en gang? Da kan du bare fortsette å lese her nedenfor. Eller –Bestille på egenhånd her. Eller ta kontakt med meg.

INFORMASJON OM ULIKE STARTPAKKER MED ETERISKE OLJER (Klikk på lenken)

Egen Pakke: Sette sammen en pakke på 100 PV for å få det GRATIS medlemskapet slik at du har medlemskaps fordelene. Her kan jeg hjelpe deg å finne oljer som støtter din helse og det du trenger.
VIKTIG – MEDLEMSKAP er ikke noen forpliktelse til videre bestillinger, du må ikke huske å avbestille produkter. Det er KUN om du velger å legge inn en LRP bestilling som du må huske å endre på hva du vil ha i den neste mnd bestillingen. Dette hjelper og veileder jeg dere med om dere skulle ønske å ha en bestilling inne slik at dere kan teste ut flere av de gode produktene laget på oljer eller andre produkter som tannkrem, sjampo, såpe osv. der kan dere også bygge opp høyere rabatt og få poeng tilbake du kan kjøpe oljer for. Dette skjønte jeg ikke helt selv i starten men glad jeg valgte å ha denne da jeg har fått masse gratis oljer pga av dette. Det lønner seg å få med seg fordelene man kan. Det kan virke overveldende i starten og da er det greit å ha noen å spørre som har prøvd dette selv.

Ønsker du å bestille på egenhånd? Klikk her.

👉Ønsker du at jeg skal ta deg gjennom prosessen ta kontakt, så finner vi et tidspunkt som passer (tlkstjernholm@gmail.com)
Ta gjerne med en venn 👫

👉Ta kontakt på mobil 92 04 36 26 TrineLise Kamela Stjernholm, eller send en melding 🙂

For mer informasjon og inspirasjon om oljene kan du sende meg en mail på tlkstjernholm@gmail.com.

Uansett om du kjøper en olje eller en startpakke har du tatt et klokt valg! Et skritt på veien mot en mer naturlig livsstil, og jeg gleder meg til å veilede deg på veien.

Velkommen til en fantastisk olje verden!

TrineLise Kamela Stjernholm
Mail: tlkstjernholm@gmail.com
Tlf: 920 43 626