Livet mellom Livene

Livet mellom livene (Michael Newtons teknikk)

En fire timers reise til der sjelen oppholder seg mellom inkarnasjonene.

Har du lest boken Sjelereiser av Michael Newton? Da vet du at vi nå i vår tid har fått en unik anledning til å utforske hva sjelen foretar seg når den ikke er inkarnert i en kropp. Det nye nå er at vi har mulighet til å gå inn og titte på «kjøreplanen» vår og gjøre endringer og korrigeringer underveis. Vi trenger ikke å vente til vi dør eller går gjennom en nær-døden-opplevelse før vi får se nærmere på livet vårt.
På dette sjelenivået er det mulig å finne ut mer om hensikten med det livet vi lever nå. Vi kan treffe igjen åndelige veiledere og sjelevenner og utveksle erfaringer fra dette og andre liv. Vi kan få møte høyerestående sjeler, De Eldre, for å få svar på dype spørsmål vi sitter med i dag. Vi kan få se hvordan vi planla dette livet vi nå lever, hvordan vi valgte omhyggelig hvem vi skulle oppleve det sammen med, hvilket tema vi skulle arbeide videre med, og hvilken vanskelighetsgrad det skulle være på livet vårt.
En reise til Livet mellom livene består av tre trinn, basert på Michael Newtons metode for å kvalitetssikre produktet. Første trinn er at du får tilsendt en CD med en innspilt selvhypnose så du kan venne deg til å slappe av og lytte til stemmen min. Dette er som en rolig fantasireise der du trener på å hengi deg til de indre fornemmelsene eller bildene som dukker opp. Jo mer du får trent, desto lettere vil du kunne komme dypt ned i en avslappet tilstand når du kommer til meg.
Neste trinn er at du kommer til en innledende regresjon under hypnose. Vi sjekker da hvor lett du kommer i en dyp avslappet tilstand og får tilgang på det tidligere livet. Vi går gjennom dette livet og rydder opp i eventuelle følelsesmessige reaksjoner som kan dukke opp, slik at de ikke forstyrrer når vi skal ut på den store og lange reisen til den åndelige dimensjonen.
Tredje og siste trinn er selve reisen til åndeverdenen. Vi bruker en god del tid på å få deg inn i en dyp, avslappet tilstand ved hjelp av hypnose. Vi går deretter veien via det tidligere livet som vi arbeidet oss gjennom, og tar utgangspunkt i dødsøyeblikket der. Så fortsetter du på ferden ut i et nytt og spennende terreng som du utforsker detaljert. Hele opplevelsen tar ca. 4 timer.

Reisen tas opp på CD, som du får med deg hjem.

Bestill time online her.