Hypnose for røykeslutt

Røykeslutt med hypnose
Med hypnose klarer så mange som 8 av 10 og forbli røykfrie. Dette er en vel utprøvet metode som flere opplever som en stor hjelp i prossessen med og endelig befri seg fra det gamle røykesuget. Om du nå har kommet til det punktet hvor du ikke lenger ønsker å røyke, men trenger hjelp til å fullføre beslutningen din er dette stedet for deg. Ta kontakt i dag så kan vi sammen kartlegge hva du har behov for, hvor mye tid du trenger på å trappe ned eller om du rett og slett er klar nå.

Hva er hypnose
Hypnose er en naturlig sinnstilstand hvor det bevisste sinnet trer lett inn i bakgrunnen for en stund. Dette kan skje når vi leser en spennende bok eller kjører på en vei vi kjenner godt eller under meditasjon. Hypnose kan også brukes mer bevisst i terapi. (Les mer under FAQ)

Røykeslutt med hypnose er en velprøvd metode for de som har bestemt seg for å slutte å røyke. Jeg har tatt  min utdanning ved Regression Academy innen Regresjon og hypnose ved Andy Tomlinson i Oslo, og bruker teknikker derfra. For å bli røykfri trenger du to ganger à 1 timer, avhengig av om du har vært under hypnose før og hvor motivert man er. Det koster uansett totalt kr 2.700,-.

Lykke til med ditt valg!

Les mer om ulike behandlinger på https://www.regresjonsterapi-bergen.no

Bestill time online her.