ASEA

Er du klar til å begynne å bygge det livet du er designet for å leve?

Millioner av mennesker er syke og lei av å føle seg syke og slitne! Ikke i nærheten av å leve opp til sitt fulle potensial. Men det er ikke bare fysisk kamp, den økonomiske kampen er like reell.

Med nedgangen i økonomien og inflasjonen på 40-års høyder, har levekostnadene skutt i været.

Med ASEA kan du bygge en passiv gjentakende inntekt. En som fortsetter å komme inn lenge etter at arbeidet er gjort og lev det livet du er designet for å leve.

ASEA er en global organisasjon basert på å sette mennesker og prinsipper foran utbetalingen, og dette har gjort hele forskjellen. Hvis du leter etter et selskap du kan stole på, et selskap du kan kalle «hjem», har du akkurat funnet det!

I løpet av det siste tiåret har ASEA bygget opp et bedriftsteam med over 200 års erfaring med nettverksmarkedsføring. De har sitt eget FDA-registrerte produksjonsanlegg.

Dette er det eneste stedet i verden som produserer stabiliserte Redox-signalmolekyler utenfor menneskekroppen, og sender produktet til over 30 land i verden.

Gjennombrudd skaper muligheter, jo større gjennombrudd, dess større mulighet!

Spørsmål: Hva er ditt kall…?

«Yoga Fitness» av Kristopher Allison/ CC0 1.0

Leter du etter en løsning på et helseproblem? Har du slitt litt etter pandemien? Tenker du forebyggende helse?

Da kan dette alternativet være for deg:

Vi har en banebrytende teknologi innen kategorien helse, sport og anti-aldring: en high Impact-teknologi som gir resultater. Tungt patentert uten konkurranse. Støttet av 3rd Party Independent Science. Alle trenger å fylle bensin på cellene sine som vil hjelpe deg å leve yngre, lenger.

ASEA har andre unike produkter:

  • Kosttilskudd.
  • Innovative produkter som spesifikt retter seg mot din energi, ditt sinn og ditt humør.
    Hjelper deg å føle og oppnå ditt beste, hver eneste dag!
  • Ansiktsbehandlinger.

«Redox-signaleringsprosessen er bemerkelsesverdig fordi det er prosessen som lar oss regenerere vev og opprettholde vår normale funksjon og kapasitet. Denne teknologien har potensialet til å gå i spissen for de største fremskrittene innen helse vi noen gang har sett.»

Dr. Gary Samuelson
(PhD atommedisinsk fysikk)

«Å ha en teknologi som er hjemmehørende i kroppen betyr at kroppen ikke trenger å bekymre seg for avgiftning, den trenger ikke å bekymre seg for å håndtere disse merkelige molekylene som du nettopp har lagt her, fordi den vet nøyaktig hva den skal gjøre med Redox Molekylene. Jeg vet ikke om noe annet i min karriere som har gjort en så stor forskjell i å hjelpe folk til å forbedre helsen. ASEA REDOX er absolutt det største gjennombruddet jeg har sett i min karriere.»

Dr. Richard Walker MD
(Nød- og indremedisin)

«ASEA REDOX er et stort gjennombrudd, som er grunnleggende for helse. Det hjelper cellene å oppdage beskytte reparere eller erstatte. Så, med disse molekylene forsterker vi den kommunikasjonen vi hjelper cellen med å signalisere. Vi hjelper cellene med å gjøre jobben sin bedre. Det påvirker hver celle i kroppen vår og til og med selve DNAet i disse cellene. Vi snakker om oppdagelsen av DNA og oppdagelsen av penicillin som store gjennombrudd. Nå har vi noe som går enda dypere.»

Dr. Maureen Hayes, M.D.
(Anestesiologi og smertebehandling)

«ASEA Redox er et cellulært helseprodukt som er et gjennombrudd for menneskeheten. Alle som tar seg tid til å gjøre en skikkelig undersøkelse på dette, gjør det av en av seks grunner. De har helseproblemer, eller de elsker noen som gjør det. For atletiske fordeler eller av forfengelighetsgrunner med RENU 28. Eller ideen om å holde kroppen din sunn for fremtiden, eller den enorme muligheten skapt av dette gjennombruddet.»

Dr. David Silverman D.P.M
(Podiatrisk medisin og fotkirurg)

Finn kraften din raskere

Bli kunde eller jobb med meg
Et månedlig medlemskap kan være akkurat det du trenger for å ta kontroll over livet ditt.