TerraShield

Få ting er så irriterende som innpåslitne småkryp og innsekter. Å sitte ute en sommerkveld og høre den høyfrekvente summingen rundt ørene. Bzzzzzzzz …. Så er det å begynne å veive med armene, slå seg selv og andre for å avlive så mange mygg, knott eller andre insekter som mulig. Heldigvis finnes det en effektiv og naturlig måte å unngå alt dette på. doTerra har spesialdesignet en egen eterisk oljeblanding som heter TerraShield. For å holde unna de vi ikke ønsker å ha tett på oss.

Eteriske oljer og TerraShield.

TerraShield inneholder følgende eteriske oljer:
Ylang Ylang, Tamanu, Nootka, Cedarwood, Catnip (kattemynte), Lemon Eucalyptus, Litsea, Vanilla bean absolute og Arborvitae. I tillegg er den fortynnet med baseolje (fraksjonert kokosnøttolje)

TerraShield finnes i to ulike varianter. I en 15 ml flaske OG en sprayflaske. Jeg bruker begge om hverandre – fordi jeg bruker dette produktet på flere ulike måter. Begge er trygge å bruke direkte på huden eller tøyet.

Hvordan bruke TerraShield på en effektiv måte

Hvis du har sprayen, så sprayer du bare på klær og overflater der du skal være. Spray også et par ganger opp i lufta rett over der du står og snurr noen ganger rundt deg selv mens TerraShield faller ned over hår og skuldre.

Er du på telttur eller campingtur kan du dryppe noen dråper TerraShield i døråpningen.

Skal du sitte utendørs er det et bra tips å dryppe noen dråper TerraShield på en lett fuktig klut og tørke over bord og stoler. Dette får insektene til å holde seg unna i timesvis.

Har du tørketrommel kan du bruke noen dråper TerraShield på en klut når du tørker tøyet ditt. Da vil oljene og lukten sette seg i tøyet og dermed jage vekk insektene.

TerraShield for alle

TerraShield kan brukes av alle. Små babyer (bruk oljen f.eks på vogna/teppe), barn, ungdom, gravide, svigermor, bestefar og dyr. Og hvis du bruker TerraShield på dyr, så kan du like gjerne dryppe i en dråpe eller to med Geranium. Da får du også et middel som holder flåtten/skaumann unna.

Katter blir forresten helt snåle i nærheten av denne oljen. Jeg husker for noen år tilbake hvor jeg sprayet ett pump av TerraShield ut i lufta i gangen vår. Ei venninne ville gjerne lukte på den. Oljedråpene falt ned til gulvet og noen timer etter kom Timian, katten vår inn. Han stoppet opp et øyeblikk, mens han snuste ut i lufta. Så fant han stedet hvor oljerestene hadde lagt seg på gulvet. La seg ned og rullet seg rundt. Han gjentok dette flere ganger. Og det var lett å se på katten at han var helt mo i knærne. Kattemynte (Catnip) har en euforisk effekt på noen katter.

Et tips når du skal ha oljer på dyr. Ikke tving det på de. Sett deg rolig ned og la dyrene komme til deg. Du kan la de lukte og godta før du smører/sprayer på de.

doTerra har en informativ og fin liten videosnutt om TerraShield, med norsk tekst. Du finner den her.

God sommer og bruk oljene dine!

p.s Har du ikke oljer ennå, så ta en titt på startpakkene doTerra har. Blir du usikker på hva som passer for deg? Send meg en melding/mail, så hjelper jeg deg.