Mars kampanje – Bli kjent med eteriske oljer – kjempetilbud i mars mnd.

Ny måned og nye kampanjer fra doTerra. Er du klar for noen flotte tilbud på eteriske oljer? Jeg er sikker på at du kommer til å elske mars! doTerra gjør iallefall alt de kan for at dette skal bli en bra olje-måned. Og jeg gleder meg til å presentere denne kampanjen for deg! Her kan du lese om gratisoljer og det å stresse helt ned, gi slipp, finne tilbake til bakkekontakten, bedre kommunikasjon og din beste versjon. I tillegg til mye annet!

I tillegg til rabattprodukt og gratisproduktet for alle fordelskundene sine, har doTerra en ekstra gave å by på i mars. Nå kan du også sikre deg to av doTerra’s MÅ HA-oljer helt gratis. Bli med og finn ut mer om dette her!

Akkurat nå gleder jeg meg skikkelig til å dele mars-kampanjen med deg! Det er så mye å glede seg over i denne måneden! La oss begynne i den ene enden!

Månedens tilbudsprodukt – Arborvitae

I hele mars kan du få 10 % rabatt på Arborvitae. Dette er en olje som er laget av “avfallsstoffer” etter tømmerproduksjon. En treolje. Her snakker vi skikkelig bærekraftig produksjon og en spennende olje. Arborvitae er laget av “livets tre” som vokser i Canada (og i den nordvestlige delen av USA). Livets tre er et høyt og majestetisk tre som lever i over 800 år. Tenk om disse trærne kunne snakke da! Jeg elsker trær og da kan du jo tenke deg hvilket forhold jeg har til eteriske oljer laget av tre. I love them!

Arborvitae kan brukes til mange forskjellige ting. Jeg har laget et helt eget blogginnlegg på denne oljen. Hvor du kan lære om alt fra møbelpolish til å jage vekk mygg og andre innsekter til å bli flinkere til å be om hjelp. Du får også noen spennende diffuserblandinger. Du finner blogginnlegget om Arborvitae her.

Månedens gratisprodukt – Lavendel Touch

Månedens gratisprodukt er en gave til deg som har oppgradert medlemskapet ditt til å bli en fordelskunde. doTerre har et gratis fordelsprogram for alle sine kunder. Og du kan lese mer om hva det går ut på her.

Lavendel er og bli en av de viktigste oljene å ha med seg. Og jeg har alltid denne versjonen, nemlig Touch-versjonen, med meg over alt. Touch betyr at det er en rollon-flaske som inneholder ren lavendel-olje og baseolje. Den er laget for å smøre direkte på huden. Lavendel er oljen for huden, for å roe ned, for søvn og for kommunikasjon. Og sånn ca hundre andre ting. Lavendel er en eterisk olje med mange ulike funksjoner. Du kan lese mer om Lavendel-oljen her.

For å få denne oljen må du legge inn en LRP-bestilling (ref. fordelsprogrammet), før den 15. mars, på minimum 125 pv. Dette høres helt sikkert gresk ut for deg som ennå ikke er medlem, eller som akkurat har blitt medlem. Men fortvil ikke. Ta kontakt med den personen som er din oljeveileder. Dvs den personen du meldte deg inn under/som hjalp deg med innmeldingen. Vi er her for å hjelpe deg!

Kunne du tenkt deg gratis Adaptiv og Copaiba? Nå har du sjansen!

I hele mars kan du sikre deg disse to oljene – helt gratis! Dette gjelder uansett ordre. Om du bestiller din første familiepakke, om du bestiller din LRP-ordre, din engangsordre eller til full pris (altså – dette må du ikke finne på å gjøre – å bestille til full pris! – send meg en pm så skal jeg vise deg en smart måte å spare penger på  ). Det eneste du må gjøre for å få Adaptiv og Copaiba gratis, er å legge inn en ordre på 200 pv. For deg som aldri har hørt om pv og ikke har medlemskap ennå – kort fortalt betyr dette at dersom du melder deg inn i doTerra med den startpakken som heter Familiepakken, så får du disse to oljene gratis.

Du kan lese mer om familiepakken her.
Og her får du vite hvordan du bestiller og melder deg inn.

Adaptiv-informasjon finner du her. Og ønsker du å lese mer om Copaiba, så finner du det her.

Spring Tour – kit

Mars er måneden for Spring Tour. Tidligere var dette flere store arrangement rundt om i hele Europa. Nå har det blitt et digitalt event. Spring Tour blir dessverre ikke arrangert i Norge i år, men du må gjerne melde deg på et av de andre eventene. Det holdes kurskvelder i Sverige og Danmark. Kanskje et engelskspråklig land også kunne være av interesse? Du finner oversikten over Spring Tour-eventene og påmelding her.

I forbindelse med Spring Tour selges det et eksklusivt Spring Tour-kit. Spring Exclusive kit 2021. Her får du 4 splitter nye produkter i en lekker veske. Som kun selges nå i mars. Tilgjengelig så lenge beholdningen rekker. Både via standardordre og LRP-ordre. Du kan lese mer om dette Spring Tour-kittet her.

Familiepakken – Family Essentials Kit – EKSTRA BONUS

Familiepakken er et perfekt sted å begynne sin oljereise. Ni av doTerra sine mest solgte oljer, diffuser og vegetabilske kapsler. Du kan finne mer informasjon om denne pakken her. Du kan lese om selskapet doTerra her. Så var det denne ekstra bonusen da.

doTerra har et eget fordelskundeprogram. Og da er det ingen overraskelse at den gir ekstra fordeler! Du kan lese mer om dette programmet her. Alle nye kunder i mars – som kjøper Familiepakken som sin innmeldingspakke – vil starte på 20 % bonus når de oppgraderer medlemskapet til fordelskundeprogrammet. Oppgraderingen er gratis og gir deg bare fordeler. Vanligvis tar det seks måneder før man har opparbeidet seg denne bonusen. Nå får du den som en gave.

Denne 20 % bonusen betyr at du får 20 % ekstra bonus på alle kjøpene dine (over 50 pv). Dvs at dersom du har en månedelig ordre på 100 pv (1 pv = ca 1 euro) vil du få 20 poeng i ekstra bonus. I steden for å starte på 10 %. Disse poengene veksler du inn i gratis doTerra-produkter.

Dette kan være litt innviklet og vanskelig å forstå. Men jeg lover deg – dette er et supert tilbud. Og de som allerede har vært medlem en stund nå, kommer til å bli “grønne av misunnelse” ;-p

(bor du i et annet europeisk land enn Norge – send meg en melding, så skal jeg fortelle om hvilket startkit som gir deg ekstra bonus – der du bor)

Da gjenstår det bare å ønske deg en fantastisk mars-måned! Og blir dette måneden hvor du ønsker å starte med doTerra sine produkter, ja da står jeg med armene åpne – klare til å ønsker deg velkommen!

Beste hilsner fra Trine Lise