Spring Tour 2021

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Spring-Exclusives-1-300x169.jpg

Med våren kommer også doTerra sin Spring Tour. Dette året som et nettbasert event hvor du kan få møte mange engasjerte og kunnskapsrike oljeveiledere! Både Danmark og Norge arrangere disse Spring Tour-eventene, så her er det bare å bestille billetter. Og de er helt gratis! Kom og bli med!

I forbindelse med disse Spring Tour-eventene blir det også solgt et eksklusivt Spring Tour-kit. Spring Exclusive kit 2021. Her vil du møte 4 splitter nye produkter som kun selges i dette kittet. I tillegg får du med en lekker doTerra-mappe. Her vil du finne eteriske oljer som Davana, Tulsi (Holy Basil) og Bergamot Mint.

Balance Bath Bar

Dette er et deilig såpestykke med den eteriske oljen Balance. Dufter deilig, varmt og er jordende. Deilig duft og egenskaper som gjør den perfekt for en god egenpleie-opplevelse. Balance inneholder Blue Spruce og HooWood – rensende egenskaper. Blue Tansy som er beroligende på huden. Frankincense og Roman Chamomile som er beroligende. Dette såpestykket er er fullpakket med hudvennlig næring. Den tilfører mye fuktighet til huden, som vil føles veldig myk etter bruk. Perfekt måte å starte eller avslutte dagen på.

Bergamot Mint

Dufter mint- og sitrusaktig. Denne oljen har noen av de samme kjemiske komponenter som Lavendel og er derfor beroligende og balanserende. Bergamot Mint kan brukes i matlaging. Denne oljen har ingenting med Bergamot-frukten å gjøre. Den kommer fra en plante i mint-familien. Bergamot Mint er derfor ikke fotosensitiv. Denne oljen kan du trykt smøre på deg og gå ut i solen med.

Perfekt å ha i diffuseren etter en lang dag, ved leggetid eller når du å koble av.
Bergamot Mint sammen med baseolje er en god massasjeolje.
Perfekt i et varmt bad pga sine oppløftende og restorative egenskaper.
Bergamot Mint er en kraftig luftrenser i forhold til uønskede lukter. Perfekt på gutterommet.
Kan brukes på overflaterengjøring.

Davana Touch

Dette er en sjelden olje. doTerra har ikke råvarer (Artemisia Pallens) nok til å ha den i fast sortiment. Og denne oljen er superspennende, så dette er en MÅ HA!

Davana er kjent i parfymeindustrien verden over. Når du lukter på denne oljen fra flasken, så lukter den likt for alle. Men denne oljen tilpasser seg din kropp sin personlige kjemi. Så her er et forsøk du bør teste ut. (Jeg har selv testet det, med hjelp fra mannen min som har en funksjonell luktesans). Vi smurte oss begge med Davana, på innsiden av håndleddet. Med én gang vi hadde smurt på luktet denne oljen likt, men da mannen min luktet igjen – etter ca 15 minutter, duftet de helt ulikt. Kult?

Davana er balanserende, oppløftende, har en forførende aroma, er lindrende og trøstende.

Duften er en perfekt kombinasjon av søt, fruktig, treaktig og varm.

Tulsi (Holy Basil)

Medisinsk urt kjent av hinduene. Kalles “Dronningen av urter” og kan ikke sammenlignes med noe du har opplevd tidligere. Duften er en blanding av cinnamon (kanel), peppermint, clove (nellikspiker), basil (basilikum) og lakris.

Om du inhalerer denne oljen vil du oppleve at det er enklere å puste. Tulsi har også en god effekt på munnhelse – spesielt om du opplever ubehag i munnhulen. Det er også en olje som bidrar til ren hud og et sunt utseende. Tilsett en dråpe i renseproduktet ditt eller fuktighetskremen du bruker. Eller du kan bruke den som behandling på små områder.

Tulsi er et naturlig adaptogen. Dette gjør at den hjelper kroppen til å håndtere stress, og med dette styrke immunforsvaret, samtidig som den øker energinivået ditt i denne prosessen. Du vil oppleve mer tålmodighet go Tulsi hjelper deg til å tilpasse alle endringene som skjer omkring deg.

Bruk noen dråper i diffuseren på kvelden og opplev mindre tretthet på dagen.

Du kan også bruke denne oljen for en frisk smak i munnen, som vil vare i timesvis.

Hvordan kjøpe Spring Exclusives Kit

For deg som er medlem, logger du deg inn på nettportalen din og går inn i butikken. Der vil du finne en egen produkt-kategori som heter Spring Tour. Her finner du Spring Exclusives Kit. Maks antall pr konto er 1 kit.

For deg som ennå ikke er meldem – her er fremgangsmåten for deg. Jeg vil anbefale deg å bli medlem i doTerra når du skal bestille denne pakken. Da sparer du penger. Og det er jo ikke noen vits i å betale mer enn nødvendig for ting? I tillegg til å spare penger vil du få en oljeveileder (meg) og et fint fellesskap på facebook. Medlemskapet varer i ett år og gir deg 25 % rabatt på alt du kjøper i løpet av dette året. Du kan også kombinere Spring Exclusives kit med en annen startpakke. Da er medlemskavgiften inkludert.

(tekst fortsetter under bildet)