Bestille Oljer

Veiledning:

Det første steget til en mer naturlig livsstil med eteriske oljer er å få en konto i doTerra. Du blir medlem og får mulighet til å kjøpe alle varer til en fordelaktig pris. I tillegg til månedlige tilbud. Når du melder deg inn via denne siden, eller med min hjelp, så blir jeg din oljementor. Jeg vil lære deg å bruke oljene og produktene dine. Samtidig som du får medlemskap i doTerra, får du også bli medlem av vårt fellesskap – team Lykkeligevalg. Vi er en gjeng med flotte mennesker som alle bruker doTerra-produkter og ønsker en bedre og renere livsstil. Vi motiverer og hjelper hverandre på veien.

Følg de neste stegene:

Steg 1: Velg innmeldingspakke

Pakkene du ser under her er tilgjengelige i Norge. Innmeldingspakkene inkluderer en medlemsavgift (verdi €20 + mva) og gir deg muligheten til å kjøpe doTerra sine oljer og produkter til innkjøpspris i et helt år. Prisene er oppgitt med mva og frakt. Pakken blir levert på din nærmeste post-i-butikk. Alle doTerra sine priser er oppgitt i € (euro). Jeg har brukt en kurs på 10. Kursen vil svinge og derfor står det ca.

Basispakke

For deg som vil begynne med et mindre utvalg av oljer. Pakken inneholder seks av de mest brukte oljene til doTerra. LES MER

Barnepakken

Legg grunnlaget for en naturlig start og gode vaner for barna dine. Start med syv oljer spesialdesignet for barn. LES MER

Familiepakken

Dette er den mest populære startpakken til doTerra. Med denne pakken vil du ha oljer for de aller fleste daglige behov. LES MER

Livsstilpakken

For deg som har lyst på mer enn «bare» oljer. En perfekt startpakke for deg som vil innføre doTerra-livsstilen fra første stund. LES MER

Steg 2: Registrering

Som medlem i doTerra får du din egen konto i 12 måneder. Ingen kjøpeplikt. Ingen bindingstid. Bare masse fordeler! Du får minimum 25 % rabatt. Du bestiller online og får varene dine levert i posten. Enkelt og genialt!

Melder du deg inn via min link, som du finner litt lenger ned på siden, vil du i tillegg få tilgang til en helt unik facebook-gruppe kun for medlemmer i Team Lykkeligevalg. Her vil du lære masse om hvordan du kan bruke oljene dine, du kan stille spørsmål og dele erfaringer. Et oppbyggende, varmt og inspirerende forum for positive mennesker som ønsker det beste for seg selv og alle andre.

Nå skal jeg fortelle deg hvordan du kommer i gang!

Når du har valg hvilken startpakke du ønsker er det bare å sette i gang med innmeldingen.

Slik bestiller du familiepakken

  1. Trykk på Bestill her-knappen under
  2. Velg Join & Save
  3. Bla deg nedover på siden og velg Join doTERRA
  4. Velg Europe, og deretter Norway
  5. Trykk ok på den gule boksen som dukker opp
  6. Kryss av for Wholesale Customer dersom du ønsker å være kunde. Dette er den beste løsningen i starten. Og du kan når som helst, veldig enkelt, oppgradere medlemsskapet ditt til Wellness Advocate dersom du ønsker dette på et senere tidspunkt.
  7. Fyll inn all personlig info, og velg ditt eget passord
  8. EnrollerID skal være 6832362 Trykk Verify for å se at det er Trine Lise Kamela Stjernholm. Veldig viktig!
  9. Når du kommer til bestillingssiden, så blar du til du finner pakken som heter Norway Family Essential Kit. Velg denne og går videre til betaling. Om du ønsker flere produkter, så kan du selvfølgelig også velge det.

Når du melder deg inn via min link, så vil jeg få en e-post av doTerra. Jeg vil da legge deg til på facebook-siden vår, Team Lykkeligevalg, og du vil få all informasjon du trenger. Du velger selv når og om du vil bestille flere varer etter denne bestillingen. Du vil få minst 25 % rabatt på alle kjøp i ett år. Velkommen til et år fullt av massevis av muligheter!

Er du en av de som ønsker å få ditt eget medlemsskap hos doTerra, men tenker at ingen av startpakkene passer helt perfekt? Da er dette innlegget for deg. Jeg skal nemlig vise deg hvordan du kan bli medlem hos doTerra Norge helt uten én av disse ferdiglagde kittene.

Det vil alltid lønne seg økonomisk å starte med én av pakkene som du finner her. Men – om ingen av disse pakkene er innertier, så kan det hende at den beste løsningen for deg er å sette sammen din egen pakke. Dette kan du fint gjøre på egenhånd – hvis du vet hva du vil ha. Eller du kan ta kontakt med meg, og så skreddersyr vi en pakke som dekker dine behov. Pakken kan inneholde en kombinasjon av eteriske oljer, hårpleie- og kroppspleieprodukter, SPA-produktene eller kosttilskudd. Du velger!

Hele registreringen starter her.

Trykk “Join & Save”.
Så må du velge hvor du bor. Velg først Europa og så f.eks Norge.

Wholesale Customer eller Wellness Advocate?

Ditt neste valg er om du skal være Wholesale Customer eller Wellness Advocate. Velg Wellness Advocate om du ønsker å jobbe med doTerra. Dette vil si at du ønsker å lære andre om doTerra-livsstilen og hjelpe de til sine medlemsskap. Dersom du ønsker å bruke produktene selv og dette holder for deg, så velg Wholesale Customer. Hvis du ikke er helt skråsikker på at du ønsker å gjøre doTerra til en business, så anbefaler jeg deg å velge Wholesale Customer og så kan du evt oppgradere senere dersom du ønsker å jobbe med doTerra.

Personalia

Så kommer utfylling av personalia. Her fyller du inn dine opplysninger i feltene som er markert med en rød stjerne.
Tips 1: Tidssone – velg Brussel
Tips 2: Når du kommer opp til Shipping info – øverst til høyre. Kryss av i ruta, så kommer all nødvendig informasjon automatisk.
Tips 3: Evening phone – sett inn mobilnummeret ditt her – så får du varsler om pakker som er på vei – direkte inn på telefonen din og appen til posten.no.

OBS! Enroller ID skal være 6832362 Trine Lise Kamela Stjernholm. Pass på at dette er riktig, ellers får du en annen oljementor enn meg.

Lag et passord som du kan huske, og kryss av for Terms and Conditions.

Registrering av medlemskap og produkter

Så langt har innmeldingsprosessen vært lik. Men her blir det annerledes når du ønsker å sette sammen din egne doTerra-pakke selv. Når skal lage din egenkomponerte pakke, så trenger du å legge til medlemskapet selv og dette kommer opp helt øverst på siden. Om du bor i Norge skal du velge “EU Ess Booklet + Enroll Fee (Norwegian)”. Denne pakken inneholder et fint hefte med oversikt over mange av doTerra sine produkter + medlemskap i ett år. Når denne er lagt til kan du begynne å legge inn produktene du ønsker.

Hvis du ser i handlekurven din – under den varelinjen du har lagt til – vil du finne et linje hvor det står “Enter Additional item # or product name”. Her søker du opp produktene du ønsker. Når alle produktene er i kurven trykker du “view totals”. Gå videre ned på siden og huk av i boksen “My billing adress is the same as my shipping adress”. Velg om du vil at doTerra skal huske kortopplysningene dine eller ei. Ønsker du dette huker du av i boksen “Please save payment informastion”. Trykk på knappen “Proccess order now and continue”.

Betalingsinformasjon

Da gjenstår betalingsinformasjonen. Finn frem betalingskortet du ønsker å bruke og fyll inn informasjonen som trengs. Dette er navnet på kortholder, kortnummer, utløpsdato og cvc-koden.

Fordelskunde?

doTerra har et helt eget fordelsprogram for sine medlemmer. Og dette er det neste du vil bli spurt om nå – når ordren din er kjøpt og betalt. Du kan lese mer om fordelsprogrammet her. Jeg kommer til å ringe deg og gå igjennom oljene og produktene du har kjøpt, så er du usikker på om dette er noe for deg, så kan vi prate om dette i denne samtalen.

Gratulerer – du har nå registrert deg som medlem av doTerra og vil snart få dine første produkter i posten. Gjør deg klar til å bli forelsket!