ZenGest – Digistive Blend

Utfordringer med mage og fordøyelse? Vi har vel alle vært der. Noen oftere enn andre. Fordøyelse er viktig for en god hverdag. Her kan du lese mer om en eterisk olje-blanding som er spesialdesignet for fordøyelsen.

ZenGest – eller DigestZen som den het tidligere – er den perfekte olje for magen. Uansett om den er løs mage, hard mage, treg mage, om du har luft i magen, forspist deg eller spist noe du ikke tåler, så er det verdt å gi denne doTerra-oljen en sjanse!

Aller først må jeg bare fortelle deg bakgrunnen for dette navnbyttet – fra DigestZen til ZenGest. Det har seg nemlig slik at EU mente at DigestZen avslørte for mye av hva denne oljen er god for. Når man jobber med naturmedisin og naturlige produkter slik som eteriske oljer er, så har man strenge regler å forholde seg til. Vi har ikke lov til å komme med medisinske påstander. Dette er årsaken til at når du leser innleggene på nettsiden min, blir det meste skrevet ganske vagt og det brukes utrolig mange ord for noe som kan forklares enkelt. Dette er kort og godt (eller – godt og godt fru blom!?!) pga regelverket. Uansett – DigestZen måtte endre navn. Heldigvis inneholder denne oljen akkurat de samme ingrediensene som tidligere.

ZenGest er en kombinasjonsolje av flere ulike eteriske oljer. Alle er rene og sertifiserte. Testet. CPTG-standard. Usikker på hva dét betyr? Ta en titt her.

Oljene i ZenGest er Anis, peppermynte, ingefær, karve, koriander, estragon og fennikel. Alle de gode og kjente mageurtene som du finner i kjerringråd osv.

Disse oljene/urtene er kjent for å roe ned magen og har mange gode egenskaper som hjelper deg til en sunn fordøyelse. God å ha når du er kvalm, har spis for mye
eller generelt har utfordringer med fordøyelsen.

Hovedegenskaper:

  • Fremmer et sunt fordøyelsessystem *
  • Beroliger fordøyelsesbesvær og reisesyke *
  • Hjelper med å redusere luft, oppblåsthet og fordøyelsesutfordringer *

Brukertips:

  • Ta internt for å redusere kvalme
  • Bruk i vann eller te for å opprettholde et sunt mage-tarmsystem
  • Ha tilgjengelig når du nyter tunge måltider for å bidra til å fremme fordøyelsen *
  • Bruk internt eller smør på magen før en lang flytur eller biltur for en beroligende effekt
  • Bland med fraksjonert kokosnøttolje for en beroligende magemassasje

* Disse påstandene er ikke ment å diagnostisere/behandle sykdommer. Bruk av oljer er på eget ansvar.

Visste du at de eteriske oljene også har en mental, eller emosjonell, påvirkning på oss?

Dette er så utrolig spennende! ZenGest har en positiv effekt på å fordøye inntrykk. Om du er overstimmulert, har mistet appetitten på livet eller har vanskeligheter for å ta inn ny informasjon eller opplevelser, føler deg overveldet, apatisk og uentusiastisk (er dét et ord?) så vil ZenGest kunne snu dette.