Juli 2021 – Julikampanje med gave fra doTerra

Sommer og sol, varme i kroppen og sand mellom tærne. Ny måned betyr også ny kampanje! Denne gangen også med noen spennende nyheter! En gratis og veldig nyttig eterisk olje i gave fra doTerra. Og et godt tilbud på en “gammel” kjenning. En splitter ny, oppladbar diffuser og ikke minst – et helt nytt kit – Calm & Harmony kit.

Månedens gratisprodukt – TerraShield

Hver måned har doTerra en gratis gave til sine fordelskunder. Legg inn din LRP-ordre før den 15. juli og få en flakse med TerraShield (15 ml) helt gratis. Du kan lese mer om doTerra sitt fordelsprogram her.

TerraShield er en MÅ HA-olje nå i sommer. Den jager bort mygg, knott, flått og andre insekter man ikke har lyst til å få tett på. Du kan finne mer info om denne oljen i et eget innlegg, som du finner her. Du vil også, mest sannsynlig, få deg en god latter når du leser dette innlegget også.

Månedens tilbudsprodukt – Clary Sage

I hele juli får du 10 % rabatt på Clary Sage. Dette tilbudet gjelder hele måneden, og uansett hva slags type ordre du har. Og ja – det finnes flere typer ordre: Innmeldingsordre (enrollmentorder), fullprisordre (retail – dette er skikkelig unødvendig dyrt! – ikke gjør det!!!), standard én gangsordre og LRP-ordre (LRP står for Loyalty Reward Program og det er dette som er fordelskundeprogrammet).

Clary Sage er en olje med mange spennende egenskaper. Da jeg satt og fordypet meg i denne oljen, slo det meg at jeg må bruke den oftere. Her snakker vi pust, kvinnelig syklus, kreativitet, emosjonelt og fysisk og mye mye mer.

NYHET! – Roam Diffuser

Roam diffuser er en splitter ny diffuser i fast sortiment hos doTerra. Det ytre “skallet” på diffuseren er laget av polert naturstein og gjør at alle diffusere har et unikt utseende. Resten av diffuseren er laget av resirkulert harpiks, noe som gjør diffuseren ekstra miljøvennlig og tidsriktig.

Roam diffuseren er oppladbar og ladestasjonen følger med. Dette betyr at du kan ta den med deg rundt i huset ettersom du forflytter deg gjennom døgnet. Med denne diffuseren dekker du et område på 25 m2 og vannkapasiteten er på 100 ml. Bruker du diffuseren på batteri (trådløs) vil den kjøre kontinuerlig i 4 timer og 8 timer med periodisk drift (5 minutter på og 5 minutter av). Brukes diffuseren med strøm vil den kjøre kontinuerlig i 5 timer og periodisk i 10 timer.

NYHET! Calm & Harmony – eller på norsk – ro og harmoni

Den største nyheten i juli ble et helt nytt kit – eller pakke. En pakke fullstappet av gode oljer og softgels som bidrar til indre og ytre ro go harmoni. Calm & Harmony kittet kan kjøpes som et innmeldingskit (startpakke), til full pris (vær så snill ikke gjør det – for det er så unødvendig) og for medlemmer – både som en del av LRP-programmet, eller som en éngangsordre. Denne pakken inneholder følgende oljer: Peace touch (rollon, 10 ml), Lavendel (15 ml), Serenity (15 ml), Cedarwood (15 ml), Wild Orange (15 ml), Petitgrain (15ml), Balance (15 ml). I tillegg får du Serenity Softgels

Sammen utgjør disse produktene en perfekt start på, nettopp det navnet tilsier; ro og harmoni. Skal du melde deg inn for første gang, vil jeg anbefale deg å bestille en diffuser sammen med denne pakken. Det vil gjøre opplevelsen ennå bedre!

Jeg skriver ikke så mye om disse oljene her. Det vil komme mer informasjon etterhvert. Og er du utålmodig etter å bestille din første ordre, men gjerne vil vite mer om denne pakken, ja da tar du kontakt med meg.

Ønsker du å bestille på egenhånd kan du gjøre det her.