Essensielle oljer fra DōTERRA


Jeg har forelsket meg aldeles hodestups i disse oljene, og bruker de til «alt».
Stemningsskapende og romrensende i diffusere, forfriskende og rensende i drikkevann og mat, til massasje, førstehjelp, mer klarhet, fokus og energi.

Til hjelp med fordøyelse, smerter, å få sove, og så mye, mye mer…
Gjennom diffuserne er de blitt fast inventar i mange timer og kvelder, der de fyller luften med ro, deilige dufter og friskhet.
Duft/lukt snakker rett til underbevisstheten, og renheten og vibrasjonen i disse, går rett hjem hos oss, så vi ønsker også at andre skal kunne få oppleve og ha glede av disse oljene.

Kan du huske tilbake til en varm sommerdag, luktene, kanskje det var lukten av en rose du luktet. Da har du opplevd disse aromatiske egenskapene som eteriske oljer har. De er naturlige og den flyktige aromatiske forbindelsen finnes i frø, bark, stengler, røtter, blomster og andre plantedeler. De kan være både vakre og kraftig duftende. I tillegg til dette har de vært brukt til matlaging, skjønnhetsbehandling og helsepraksis.
Over 3000 varianter av flyktige aromatiske forbindelser har blitt identifisert til dags dato. Og har vært i bruk i hundrevis av år. Eteriske oljer kan brukes til et bredt spekter av emosjonelle og fysiske velværeapplikasjoner.

Jeg begynte med oljene for å bedre min egen helse. Og merket fort effekten av DōTERRA sine eteriske oljer som er av veldig høy kvalitet. Less is more. Jo mer jeg bruker de, jo mer overbevist blir jeg hvor bra de er. Siden jeg selv har fått så god effekt av de, ønsker jeg også at flere skal få denne muligheten. Jeg valgte derfor å bli DōTERRA olje veileder. Oljene er en fantastisk mulighet til å bedre din helse, få en naturlig livsstil og leve mer miljøvennlig.

Når du velger en DoTerra olje så er du med på å støtte de lokale produsentene, du hjelper moderjord ved å velge et miljøsikkert alternativ og du hjelper deg selv ved å bruke oljene. Se videoen om Healing hands. (engelsk)

Oljene bruker jeg daglig selv og til de fleste behandlinger her hos meg på klinikken. Ta gjerne kontakt hvis du ønsker mer informasjon om DōTERRA oljene.

Vil du vite litt mer om produktene med en gang? Da kan du bare fortsette å lese her nedenfor bildet. Eller –Bestille på egenhånd her. Eller ta kontakt med meg.

Familiekittet med diffuser

INFORMASJON OM ULIKE PAKKER MED ETERISKE OLJER:

Familiepakken inneholder 9 Eteriske oljer, fraksjonert kokosolje, veggie caps og diffuser

Her er en liten beskrivelse på innholdet:
🌱🍋 Peppermint – åpner respirasjonssystemet, beroligende for magen, kjølende og super for hodepine og spente muskler. Tett neste.
🌱🍋 Lavendel – Pleier irritert hud, støtter god og avslappende søvn, beroligende
🌱🍋 Frankincense – Super oljen – denne kan du alltid bruke når du er i tvil. Min favoritt!!! Smertelindrende, støtter cellefunksjon i kroppen, balanserer humøret, dyp konsentrasjon og god å blande en dråpe i dine hudpleieprodukter.
🌱🍋 Wild Orange – Oppløftende, reduserer angst følelser, hjelper fordøyelsen, smaker supert i drikkevann eller smoothie. GLA oljen kaller jeg denne.
🌱🍋 Sitron – Rensende & avgiftende, naturlig vaskemiddel, hjelper for fokus & gleder og støtter fordøyelse og leveren. Sitron gjør kroppen basisk.
🌱🍋 Oregano – Sterkeste og mest potente oljen, bør alltid blandes ut med fraksjonert kokosolje eller annen baseolje. Kraftig antioksidant, støtter immunforsvaret og fordøyelsen. Super i pizzasause, kun 1 dråpe!!!
🌱🍋 Rosmarin – Skjerper konsentrasjon, oppkvikkende, hjelper på fokusering og super i marinader, brødkrutonger osv. Oppskrift: 3 skiver brød etter ønsker, 2 ss olivenolje, 1 dråpe rosmarin, 1 ts himmalayasalt. Stek på 180 grader i 15-20 min.
🌱🍋 Zen Guest – Støtter fordøyelsen, roer ned magen og hjelper på magesmerter, opplåst mage og kvalme. Reduserer gass og super for fordøyelsesbesvær.
🌱🍋 On Guard – Støtter immunsystemet, renser luften, naturlig vaskemiddel & antibac
🌱🍋 Diffuser – Luftspreder – Fylles med kaldt vann, og tar i dråper med eteriske oljer. Sprer virkestoffene fra oljene ut i rommet. Manges favoritt i disse dager for allergiplager: 4 Dråper pepperminte, 5 dråper sitron og 3 dråper lavendel. FUNKER supert når jeg merker øynene klør og nesa renner.
🌱🍋 VeggieCAPS – Tomme kapsler som brukes til å ta oljene innvortes som et kosttilskudd eller som en kur. Eks: Oregano kur:
🌱🍋 Fraksjonert kokosolje – Baseolje som brukes til å blande ut oljene på huden og for innvortes bruk. Denne er flytende. Vanlig kokosolje stivner.

* Gratis medlemskap i DōTERRA ingen kjøpeplikt – Slettes automatisk etter 1 år om du ikke har brukt dette.
Familiepakken koster:
Euro: 268,75 det er ca kr. 2800,- inkludert porto og mva DōTERRA medlemspris
Verdi kr. 4500,- (En god investering, da har du det meste)

🍋🌱 Nå i mai får alle som bestiller for 200 PV (Familiepakken gir 215 PV) 1 olje (Salubelle)til en verdi av kr 1200,- med på kjøpet om du handler innen utgangen av mai. Totalt inkl. frakt og mva kr 2785: Verdi kr 4770

Basic KIT Inneholder det mest nødvendige 6 oljer og fraksjonert kokosolje (Men ingen diffuser som er favoritt her i huset.)
* Zen Guest, Lavendel, Sitron, Peppermint, Wild Orange, On Guard og fraksjonert kokosolje. Gratis Medlemskap i DōTERRA slettes automatisk om du ikke har brukt det på 1 år.
Denne pakken koster:
Euro: 129,75,- det er ca kr: 1450,- inkludert porto og mva DōTERRA medlemspris
Verdi kr. 2200,-

Egen Pakke: Sette sammen en pakke på 100 PV for å få det GRATIS medlemskapet slik at du har medlemskaps fordelene. Her kan jeg hjelpe deg å finne oljer som støtter din helse og det du trenger.
VIKTIG – MEDLEMSKAP er ikke noen forpliktelse til videre bestillinger, du må ikke huske å avbestille produkter. Det er KUN om du velger å legge inn en LRP bestilling som du må huske å endre på hva du vil ha i den neste mnd bestillingen. Dette hjelper og veileder jeg dere med om dere skulle ønske å ha en bestilling inne slik at dere kan teste ut flere av de gode produktene laget på oljer eller andre produkter som tannkrem, sjampo, såpe osv. der kan dere også bygge opp høyere rabatt og få poeng tilbake du kan kjøpe oljer for. Dette skjønte jeg ikke helt selv i starten men glad jeg valgte å ha denne da jeg har fått masse gratis oljer pga av dette. Det lønner seg å få med seg fordelene man kan. Det kan virke overveldende i starten og da er det greit å ha noen å spørre som har prøvd dette selv.

Ønsker du å bestille på egenhånd? Gjør følgende:

1. Velg «Join & Save» over (åpne i ny fane om du vil ha denne veiledningen tilgjengelig)

2. Velg «Wholesale Customer» med mindre du allerede nå vet at du ønsker å dele oljer med andre. (Du kan alltids oppgradere til Wellness Advocate senere)

3. Fyll ut din informasjon. «Enroller ID» og «Sponsor» ID skal allerede være riktig utfylt (6831362).

4. Velg startpakke 
Den bestselgenede er Norway Family Essentials Kit som inneholder:
🌱🍋 9 (15 ml) av de bestselgende oljene: Lavendel, Sitron, Peppermint, Wild orange, Oregano, Rosmarin, Virak/Frankincense, OnGuard (immunbooster) og ZenGest (fordyøelsesblanding) samt alt du trenger for å bruke dem både Aromatisk, Topisk og Innvortes. 

5. Trykk «View totals» og trykk deg så videre.

Velkommen til vårt oljefellesskap! 

👉 Står du fast, send meg en melding her tlkstjernholm@gmail.com eller send SMS til 92043626 så hjelper jeg deg! 

👉Ønsker du at jeg skal ta deg gjennom prosessen ta kontakt, så finner vi et tidspunkt som passer (tlkstjernholm@gmail.com)
Ta gjerne med en venn 👫

👉Ta kontakt på mobil 92 04 36 26 TrineLise Kamela Stjernholm, eller send en melding 🙂

For mer informasjon og inspirasjon om oljene kan du sende meg en mail på tlkstjernholm@gmail.com.

Team Lykkelige Valg

Når du har bestilt oljer og blitt medlem legger jeg deg også til i mine nettverks olje grupper. Da blir du del av et stort nettverk med andre som bruker oljene. Her kan du søke opp ting du lurer på, sende inn spørsmål og få inspirasjon. Du får mulighet til å bli med på månedlige oljeklasser. Jeg blir også din oljeveileder, så det er bare å sende spørsmål i gruppen eller direkte til meg så hjelper jeg deg gjerne!

👉 Bare ta kontakt hvis det er noe du lurer på. Det er lettest gjennom mail, messenger eller meldinger. Hvis du vil kan vi også ta innmeldingen over tlf 92 04 36 26.

Uansett om du kjøper en olje eller en stor startpakke har du tatt et klokt valg! Et skritt på veien mot en mer naturlig livsstil, og jeg gleder meg til å veilede deg på veien.

Velkommen til en fantastisk olje verden!

TrineLise Kamela Stjernholm
Mail: tlkstjernholm@gmail.com
Tlf: 920 43 626