Theta Healing

Theta Healing
ThetaHealing er en metode som kan helbrede fysiske, mentale, emosjonelle og nedarvede begrensninger, men teknikken er mer enn en helbredningsmetode. ThetaHealing gir oss et verktøy til å kvitte oss med gamle mønstre som vi kanskje har båret på i årevis, til og med fra fortiden. Metoden kan brukes på utallige temaer i livet i søken å bringe fram glede, transformasjon og utvikling. ThetaHealing er kanskje den mest direkte og effektive helbredningsmetoden vi kjenner til i dag! Og grunnen til det… Healingen utføres av Skaperkraften direkte, mens vi er i theta.
I ThetaHealing går vi som healere raskt inn i theta, som er en veldig lav frekvens av hjernebølger. Vi går på denne måten utenom personligheten. Theta frekvensen er lav nok til å ha kontakt med den skapende kraften i universet (Gud, den Universelle kjærligheten, Altet eller hva man velger å kalle den), og det er denne Skaperkraften som utfører healingen. Det er dette som gjør metoden så kraftfull og effektiv! Vår oppgave som healere er å bistå og observere at healingen skjer slik at den kan ta fysisk form. Metoden er enkel og morsom å bruke, og den vil kunne gi dyp innsikt om oss selv og livet.

§§§   §§§   §§§   §§§

Vianna Stibal, som fikk kanalisert metoden ThetaHealing, helbredet seg selv på noen sekunder med ThetaHealing. Hun har siden hatt 40.000 klienter med fantastiske resultater. Les mer her.

Les mer under lenken FAQ

Bestill time online her.